Over Ons

Ik ben deze webwinkel begonnen, omdat ik het eigenlijk al heel lang wil maar nooit de kans heb gekregen om het te gaan proberen. 

Ik wil in de hoofdzaak Scheepjes katoen en wol gaan verkopen, omdat dit een uitstekend product is, en de prijs kwaliteit heel goed is.

Het assortiment is wel beperkt, omdat ik niet zoveel voorraad kan houden, en omdat er soorten zijn die ik niet verkoop, het staat dat niet in mijn webwinkel, maar dat wil niet zeggen dat er niet aan kan komen. Staat iets er niet bij neem dan gerust contact met mij op.

Ook zal ik bijvoorbeeld van scheepjes Catona de 50 gr bollen verkopen en niet de 25 gr. Maar als de 50 gr bollen niet leverbaar zijn, dan kan het voorkomen dat er tijdelijk 25 gr bollen geleverd worden. 

Het is een webwinkel maar als u in de buurt bent of u wilt graag langskomen om de producten en kleuren te zien is dat op afspraak mogelijk. 

Ook kan ik kleding maken voor kinderen met een maat je meer omdat ik tot de conclusie gekomen ben dat er steeds meer meisjes zijn met een grote maat en daar eigenlijk geen leuke kinderkleding voor is. Dit doe ik alleen op afspraak.

Ook wil ik als een soort SRV-wagen met kratten met wol en katoen naar bejaarden- en verzorgingshuizen gaan, omdat deze mensen meestal niet goed ter been zijn. Maar ook mensen die door omstandigheden niet naar de winkel kunnen komen en het is in een straal van ongeveer 15 km, ga ik er langs. Dit kan ik alleen op de vrijdagmiddag of in het weekend.

Doordat ik ook werk, kan het zo zijn dat ik niet gelijk reageer op uw bericht. Ik probeer doorgaans binnen 1 dag te reageren.

 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein